وبمستر به معني لغوي يعني رئيس تارنما و در کار به رئيس ارشد که سياست ها و استراتژي هاي مراقبت وب سايت و بازاريابي در سمت وصال به انگيزه وب سايت را انتخاب مينمايد وبمستر ميگويند. به گويش بي آلايش خيس به شخصي که به تمام تکنيک ها محتواي وبسايت از ساخت يک محتواي نو ، ساخت سايت و کد نويسي گرفته تا فوت کوزه گري مديريتي مسلط ميباشد را وبمستر ميگويند.
وبمستري پيروز است که به صورت هميشه علم خويش رابه روز مينمايد و و در کد زني اپديت گرديده احاطه کلمل داشته باشد. يک وبمستر بايستي بتواند در فيس عدم حضور بقيه جوارح کليه ي کاراي تارنما به تنهايي انجام دهد. چراکه در سازمان و کسب وکار هاي کوچک که از کارکنان ديگري تشکيل نشده خويش وبمستر مي بايست بتواند از A تا Z وبسايت را انجام دهد و در فيس بروز ايراد در هر دوره و مکان آن را بتواند رفع نمايد. در شرکتهاي بزرگتر وظايف وبمستر طولاني تر ارزيابي و در دست گرفتن ميباشد مانند در دست گرفتن گزارش هاي ماهانه و روزمره از وضعيت کنوني و بازبيني و مقايسه درجه وبسايت نسبت به جايگاه وب سايت ديگر رقبا. در فيس بروز خلل ديگر اعضاي گروه ايراد را به وبمستر منتقل ميکنند تا او براي رفع ايراد رويکرد و راهحل اي پيدا نمايد.
وبمستر رابط در بين رئيس وب سايت با ديگر پرسنل ميباشد که از طرف خويش رئيس وبسايت انتخاب ميگردد و در وم قادر است فرد ديگري را جايگزين اين منزلت نمايد. ولي معمولا مديريت تارنما خودش اين مسئوليت را بعهده ميگيرد و وبمستر وبسايت مي گردد.
درباره این سایت